maandag 16 maart 2015

REVIEW: MUA Undress Your Skin Baked Bronze

Nude is in. Alles natuurlijk houden op je gezicht, maar wel beter dan de werkelijkheid. Het Britse merk dat sinds een tijdje naar Nederland is overgevlogen heeft zelfs een hele lijn geweid aan dit fenomeen: Undress Your Skin. Zelfs geschikt voor ieder budget! Vandaag heb ik de Baked Bronzer voor jullie, die met zijn goede looks ook nog eens goed werkt!?
De Makeup Academy Baked Bronzer komt in een stevig wit doosje met een transparante deksel, waardoor je de poeder kan zien. Het lettertype dat is gebruikt is mooi en past bij het geheel. MUA beschrijft het product als volgt: ''A fusion of beautiful bronze and shimmer shades. Lightly dust all over face to create the perfect touch of glow! Suitable for all skin tones.'' MUA komt met een redelijk realistisch riedeltje wat bijna helemaal klopt en niet overdreven is. Alleen is het echt een no-go om over je hele gezicht aan te brengen, discobal alert! 
daglicht

met flits

De MUA baked bronzer is een echte beauty in een bronzy tint met een zijde glans (die wellicht te oranje is voor de hele bleke huidjes) met daarin prachtje glitter gouden en wit gouden aders. De poeder is, zoals de naam al zegt, gebakken en heeft dus die bolle vorm, wat heel veel weg heeft van de Mac skinfinishes. Al met al, het is een echte lust voor het oog en lijkt veel duurder dan wat 'ie werkelijk is.
met gele lamp
daglicht

De swatch is prachtig gepigmenteerd en je hoeft geen enkele moeite te doen om dit product op je gezicht te krijgen. Je moet eerder een beetje oppassen, want anders ben je een glitterende explosie en dat wil je niet (nou... in ieder geval niet altijd! ;) ). De hoofdkleur heeft een zijden glans en de gouden aders geven die prachtige sparkle, die, godzijdank, niet te grof is voor op het gezicht. Deze bronzer is echt niet bedoeld om mee te shapen want én hij is wat oranje voor de bleke meiden én daar is hij echt te glitterig voor. Waar dit product dan wel voor bedoeld is, is om je gezicht te highlighten maar dan op een bronzy manier waardoor je meteen een hele sunkissed-feel hebt.
full face

close-up

Op mijn gezicht is hij net zo mooi als in de verpakking, en doet zeker niet onder aan de Mac skinfinishes (na het grondig inspecteren van de swatches op internet). Niet te glitterig, maar wel aanwezig en geeft een duidelijk effect aan je huid: bronzy en glowy, de ultieme zomer look! Maar ook om je gezicht in de herfst en winter te herinneren aan de zomer. Zeker een budget aanrader om je gezicht die extra touch te geven en kan je praktisch gezien niet laten liggen!

MUA baked bronze is verkrijgbaar bij de geselecteerde
 kruidvat filialen en op de MUA webshop voor E4,99.

Wat vindt jij van het merk MUA? 

Liefs,
Amber


Geen opmerkingen:

Een reactie posten