zondag 1 september 2013

Review: Therme Zen White Lotus - lijn

 Weer een review: Ik heb 3 producten uit de Zen White Lotus lijn van Therme gekocht: De shower satin, de shower scrub en de body butter. De producten roken heerlijk en de beschrijving op de achterkant klonk veelbelovend en dus nam ik ze mee naar huis!
We beginnen met de shower satin, deze ruikt heerlijk zacht, beetje bloemig, maar verder kom ik niet... De geur is onbeschrijfbaar! Maar hij ruikt wel heerlijk ;) Als je hem tegen komt bij de drogist zou ik zeker even ruiken!
Voor de rest zit er zijde en macadamianoten olie in en is hij zeepvrij.
De verpakking is simpel, maar mooi met een plaatje bovenaan en duidelijk de productnaam en de eigenschappen erop.
Dan gaan we verder met de ingrediënten.... Zoals je ziet zit er wel SLS en parfum in. Maar het gekke is dat ik hem al lang gebruik (en ik heb een gevoelige huid die snel uitgedroogd is) en mijn huid is niet uitgedroogd of geïrriteerd! Als je liever geen douche producten gebruikt met SLS of parfum erin, zal ik er toch over nadenken omdat hij toch niet irriteert of uitdroogt.
De dop ziet er zo uit. Het is een eenvoudige dop, waar niks mis mee is. Maar als je hem ondersteboven houd loopt de douchegel eruit, dus je moet een beetje voorzichtig doen.
De vloeistof is een beetje wit transparant en vrij vloeibaar, je kan jezelf er makkelijk mee wassen. De shower satin is lekker zacht en hij verzorgd goed.
Nu verder met de shower scrub... Deze heeft dezelfde geur als de shower satin en de body butter. Hij bevat zachte rijstkorrels die zacht je huid scrubben en verzorgen. Ook deze heeft dezelfde duidelijk, maar mooie, verpakking.

Er zitten wel minder ingrediënten in dan in de shower satin, maar nog steeds wel SLS en parfum. Maar hiervoor geldt hetzelfde als voor de shower satin: hij irriteert niet en droogt niet uit. 
Over de dop valt niet veel te zeggen.. dezelfde als bij de shower satin, alleen omdat de vloeistof dikker is loopt deze niet zo uit de dop maar moet je in de tube knijpen.
 De vloeistof is al veel dikker als de shower satin, en bevat dus fijne rijstkorrels, die je huid zacht scrubben en je huid glad achterlaat.
 Als laatste: de body butter, ook meteen mijn favoriete product uit de lijn :)
De butter is heerlijk dik en intensief verzorgend en bevat net zoals de shower satin zijde en macadamianotenolie.
 In de butter zitten veel verzorgende ingrediënten, maar wel parfum. Waar je, net zoals bij de andere producten, niks van merkt.
Voor de rest ziet het er goed uit.
 De butter heeft een draaidop, wat praktisch is zodat de butter goed afgesloten kan worden.
De butter is heerlijk dik, zoals je wel kan zien en heeft een heerlijke zachte structuur.
 Op deze foto;s zie je dat de butter heerlijk dik en zacht is, maar wel vrij snel intrekt en je huid zacht achterlaat. 
Als je hem gebruikt blijft de geur wel nog een tijdje hangen, wat prettig is omdat hij zalig ruikt.

Ik vind de Zen White Lotus - lijn van Therme echt een aanrader, de producten zijn zacht en verzorgend voor je huid en is ook geschikt voor gevoelige huidjes.

De Therme Zen White Lotus - lijn is bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar.
Therme Zen White Lotus Shower Satin kost €4,57
Therme Zen White Lotus Shower Scrub kost €8,63
Therme Zen White Lotus Body Butter kost €9,10

Ga jij producten uit de Therme Zen White Lotus lijn kopen?

Liefs,
Amber











Geen opmerkingen:

Een reactie posten