vrijdag 18 juli 2014

LIFESTYLE: 11 dingen om te doen als je je verveeld in de zomer!

Het is eindelijk zomervakantie, na vandaag voor alle leerlingen in Nederland! Je plant van alles, bedenkt tripjes en weet ik veel wat, maar ligt het aan mij, of gebeurd de helft van die dingen meestal niet? En ja, dan ga je je vervelen.... Vandaag wil ik een paar zo nuttig mogelijke dingen op een rijtje zetten, zodat jij je niet hoeft te vervelen!  



1. Ga rennen/fietsen/zwemmen. Beweeg! Het is goed voor je, en het is leuk!

2. Ga werken! Ik werk nu in de tuinbouw (rozen), en het is zo'n fijn gevoel om weer wat geld op je bankrekening te zien verschijnen. En je hebt het helemaal zelf verdiend! Je kan ook krantjes gaan doen, of in de supermarkt. Maar voor wat jongere meisjes raad ik echt de tuinbouw aan!

3. Fiets naar de dichts bijzijnde boekhandel/drogist/supermarkt en haal een paar tijdschriften. Voque, Girlz!, Cosmogirl, Linda., noem maar op! Als je één tijdschrift aandachtig leest, dan kun je er lang mee doen!

4. Als je dan toch in de boekhandel bent, kun je net zo goed een lekker dik boek meenemen, waar je minstens de halve vakantie mee vooruit kan.

5. Spreek af met vriendinnen/vrienden! Dit hoeft helemaal geen geld te kosten! Neem allemaal iets te eten  mee wat je al thuis had liggen, en ga bij iemand thuis zwemmen. Je kan ook gratis een film kijken op bijvoorbeeld putlocker.is of viooz.co!

6. Als je wel geld uit wilt geven, en een paar geweldige dagen wilt meemaken, neem dan tienertoer van NS: ben je tussen de 12 en 18 jaar oud, dan kun je voor €33,- een kaartje kopen, waarmee je in een periode van 2 weken 3 dagen onbeperkt kan reizen. Ga bijvoorbeeld naar Amsterdam, blijf daar slapen en ga de volgende dag shoppen! Of je gaat naar Scheveningen feesten op het strand, en dan slapen in een knusse Bed&Breakfast! Voor 49,- krijg je 3 dagen + een dagje Walibi!

7. Geef je kamer een make-over, verven, nieuwe meubels (verschuiven kan natuurlijk ook gewoon) en neem plaats in je gloednieuwe kamer!

8. Schoolspullen kopen is ook heel leuk! Hema, action, het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Het geeft altijd zo'n excited gevoel!

9. Begin een blog/youtube kanaal om vanalles te delen! Je kunt bjivoorbeeld een blog maken die je gebruikt als een soort instagram, of een vlogkanaal! Bedenk iets, en probeer origineel te zijn, dingen die nog niet gezien zijn, worden het beste bekeken!

10. Struin WeHeartIt, Pinterest en Tumblr. af voor de mooiste plaatjes en inspiratie! Een heerlijk tijdverdrijf!

11. Bak! Bak cakes, cupcakes, koekjes, noem maar op! Op youtube zijn mijn favoriete bak-kanalen: Todd's KitchenSimpleCookingChannel en MyCupcakeAddiction. Check hen eens!

Dan heb ik nog een tip: als je je verveeld, ga dan niet uit verveling eten of achter de computer/tablet/ipad zitten, maar ga een stukje rennen of doe een workout. Je vind er genoeg op youtube! Drink wel genoeg water of thee, maar met dit weer snap ik dat je liever water hebt (met ijsklontjes en citroen :p)

Wat doe jij normaal als je je verveeld?


Stay Strong,
Emma Sijbers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten