maandag 8 september 2014

REVIEW: Guinot Uni Bornze Unifying Sunscreen

Guinot is een vrij onbekend Frans merk, dat te koop is bij verschillende schoonheidsspecialisten en kappers. Mijn moeder gebruikte het al veel, en nu heb ik van haar een getinte dagcrème met spf 15 gekregen! Ik gebruik hem nu al wat langer, dus ik weet precies wat ik ervan vind. Enjoy! (btw, ik heb de foto camera van mijn opa gebruikt, daarom zijn de foto's zo scherp, dit is waarschijnlijk eenmalig :(()








Het product zit in een tube die je netjes uit een doosje haalt. De tube is bruin van kleur, net als de crème zelf. Omdat de crème spf 15 heeft ben je ook beschermd voor de zon, maar je hebt niet zo'n witte, spooky laag over je gezicht. (En op foto's met flits is het al helemaal erg met zo'n witte crème!).

Op het doosje staat dat je het een halfuurtje van tevoren aan moet brengen, en dat kan best kloppen. De crème blijft namelijk nog een tijdje vochtig op je gezicht. Ik zelf heb daar niet zoveel last van, omdat ik mijn gezicht na het aanbrengen afpoeder. Ik gebruik dit product in feite als foundation, wat gewoon kan omdat hij goed dekt. Ja, ik heb nog concealer nodig, maar dat ligt gewoon aan mijn puber gezicht.

Op de bijsluiter die er ook bij zit, staat dat je voor je gezicht 2 theelepels nodig hebt... Nou, als je 2 theelepels van die crème op je gezicht gaat gooien ben je eerder zwart verbrand, dan bruin gekleurd. 2 theelepels is echt veel te veel, je hebt misschien de grootte van een erwt nodig.


Je knijpt de crème gewoon op een hygiënische manier uit de tube, zoals je dat uit bijna elke tube zou doen. Ook het 'tuitje' is bruin van kleur. Bruin is een beetje een herfstige kleur, maar toch heeft het wel wat zomers bij deze verpakking.

Het is een bruine crème.

Ik heb heel veel crème af moeten vegen omdat de hoeveelheid op de vorige foto gewoon veel te veel was voor mijn onderarm. Op deze foto kun je goed zien hoe donker het product is. Net boven mijn elleboog zie je een duidelijke streep met product, die kleur heeft het ongeveer op je gezicht.

Ik ben heel bleek, maar ik kan deze crème toch makkelijk hebben als ik hem goed verdeel en uitsmeer. Het is niet de meest voedende crème, dus daar moet je hem niet voor kopen. Wel dekt 'ie mooi en ruikt 'ie heerlijk naar chocolade! (blijft niet lang hangen) Wel is het een dure crème...

Ik raad hem aan als je een lekker ruikende crème zoekt met spf, waar je wel iets aan uit wilt geven. Je lijkt er ook wat bruiner door!

Stay Strong,
Emma Sijbers

Prijs verschild tussen de 22,- en 33,-
Bij geselecteerde schoonheidsspecialisten, kappers, drogisterijen, parfumerie's en online te verkrijgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten