vrijdag 22 augustus 2014

LIFESTYLE: How-To 100% Gratis films kijken op je laptop of computer

Of je nu wilt huilen met The Fault In Our Stars, of wilt lachen met White Chicks, je hebt waarschijnlijk niet zoveel zin om de dvd te kopen of te huren. Dit kost namelijk geld. Je kan natuurlijk ook 8 euro per maand betalen voor een abonnement op Netflix, maar of je daar nu op zit te wachten... Je kunt films namelijk ook gratis kijken.


Films kijken kan op verschillende, veilige website's. Downloaden kan ook veilig. Om even te beginnen met het kijken van films.

http://www.putlocker.is

http://www.viooz.co

Op deze website's kun je gratis bijna alle films kijken. Als je ergens op klikt opent er wel reclame (soms wat vreemde reclame) maar dat kun je gewoon wegklikken. Ook is er geen ondertiteling en zijn de films in het Engels. Het is 100% veilig en gratis, aanrader!

http://www.iLivid.com

Op deze website kun je gratis films downloaden, dit heb ik van Amber en heb ik nog niet geprobeerd. Ik kan op de een of andere manier de software namelijk niet downloaden op mijn laptop. Amber zei dat het gratis en veilig was, dus als je vragen hebt mail dan: unlimitedbeautyforyou@gmail.com

Hebben jullie al eens films gedownload?

Stay Strong,
Emma Sijbers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten