zondag 24 november 2013

REVIEW: Essence LE - Beauty Beats blush & shimmer powder

Hoi Iedereen!
Vandaag weer eens een review van een LE van Essence: Beauty Beats. Justin Bieber is sponsor van Essence en daarom nu een LE met zijn naam. Deze LE is verkrijgbaar tot begin december, ze zijn nog ongeveer 1 tot 2 weken in de schappen en dan belanden ze in de kortingsschappen. Dus deze reviews komen zelfs overdatum nog van pas ;)
Ook al ben je geen fan van JB, like me, deze LE heeft toch 2 hele mooie gezichtsproducten: Blush en Shimmer powder!
Zoals jullie misschien wel weten slagen de blushes en de shimmer powders van essence wel, deze ook? Lees snel verder...
Dit zijn ze dan. De verpakking heeft zoals altijd een doorzichtige boven kant met de namen erop. Het verschil is: het zwarte is mat! En ronder gevormd! Mooi zeg, ziet er veel mooier uit. Het nadeel is: de shimmer poeder heeft een bolle deksel en past dus moeilijker in je stash. De blush heeft dit niet.
 Let's start with the blush. De kleur die ik meenam is 01 Groupie at heart, de enige blushkleur uit deze LE.
Essence beweert dat de blush een zijdezachte structuur heeft, ben benieuwd of dat waar is, let's see.
De blush heeft een reliëf: er staat in meerder formaten Boyfriend, de titel van een van zijn liedjes:
If I was your boyfriend, I'd never let you go.
I can take you to places, you ain't never been before.
Jalalalalalaa!!!!
De blush heeft een frambooskleurtje, is heel mooi en fris en natuurlijk. Staat iedereen mooi, let wel op met het pigment, dat is zo goed, heb je straks 2 roze stippen op je wangen ;)
De blush heeft geen glitter, maar wel een subtiele shine, die je alleen ziet in zonlicht.
Nou, Essence heeft  niet gelogen, de structuur is inderdaad heel zacht en smooth, brengt mooi en egaal aan! Toppertje, zie verderop voor swatches.
Dan verder met de shimmer powder, of te wel highlighter. Deze nam ik mee in de kleur 01 SWAAAG!, alweer de enige kleur uit deze collectie.
Volgens Essence heeft deze poeder ultrafijne glanspigmenten, klinkt veelbelovend.
 Deze poeder heeft ook een reliëf: Swag! Een van JB's favo uitspraken. Ik lachte me dood, bij mij op school is swag en yolo een soort van 'not done' en we lachen ons er helemaal suf om :)
Ik vind het trouwens wel heel leuk dat Essence reliëfs erin heeft gemaakt, vrolijkt het geheel meteen op!
Deze poeder heeft een witgouden kleur met een fijne zilverige shimmer met af en toe een wat meer chunky glittertje erdoor.
Ultrafijn? Nee niet echt, maar wel nog steeds erg mooi. Deze highlighter geeft je gezicht een gezonde gloed en is geschikt voor iedere ondertoon omdat hij een combi is van warme poeder en koele glitter!
Oja, en een leuk weetje: de poeder ruikt naar snoepjes :)
swatches
Wauw. Heel erg mooi, het pigment van beide is heel goed! De roze framboostint heeft zo'n goede pigmentatie, hier moet je echt mee opletten. De highlighter is in tegenstelling met de meeste vrij goed gepigmenteerd en goed zichtbaar op je gezicht. Dus niet een 'gewone' gloed alleen als je in de zon staat, maar deze is ook gewoon in huis, s'avonds altijd 'noticable'.
full face
Nou ik ben zeer tevreden! De producten zijn erg goed, voor een laag prijsje. En als je deze te pakken krijgt, ben je ervan  verzekerd dat je iets vrij unieks hebt. Ik raad deze producten aan iedereen aan die opzoek is naar goed gepigmenteerd, uniek gekleurde blush en highlighter.

Wat heb jij al uit de Beauty Beats lijn en wat vindt je ervan?

Liefs,
Amber


Geen opmerkingen:

Een reactie posten