woensdag 30 april 2014

REVIEW: Catrice Absolute Nude Eyeshadow palette

Hoi Allemaal,
Het is al lang geleden dat ik voor jullie een review heb geschreven! En natuurlijk is het weer budget, want deze meid hiero heeft geen geld. Dat is een beetje overdreven, maar onze portemonnees worden natuurlijk wel blijer van een budget makeupje dan een chanel lipstick.
Ik  ga het vandaag hebben over een product dat iedereen wel kent en dat ook al vrij lang in het assortiment zit, het is van Catrice en het is een oogschaduwpalette.. rara wat is het? Jawel hoor, het absolute nude palette! Dus laten we snel beginnen:


De verpakking is praktisch: klein en dun. Niet lelijk, maar er zijn mooiere verpakkingen. De naam staat er duidelijk op in een leuk lettertype, de rest is zwart.
Catrice beschrijft de oogschaduws als trendy en voor elke gelegenheid, een zachte en gladde structuur, makkelijk te combineren en aan te brengen & een kleuren range van mat tot shimmer tot metallic. De beschrijving klopt wel, behalve dat er matte kleuren zouden moeten zijn, want er zit geen enkele matte kleur in dit palette.
Ook heeft Catrice look suggesties gegeven op de achterkant, voor de beginners en inspiratieloze. En deze keer is het geen onzin wat ze zeggen. 
Ik beschrijf de kleuren van links naar rechts:
1: een wit gouden highlighter tint, heel shimmery en best goed gepigmenteerd.
2: een hele lichte taupe kleur, minder shimmer dan de vorige kleur maar nog steeds lekker glanzend. De swatch valt een beetje weg op mijn arm omdat het een beetje dezelfde kleur heeft.
3: een mid-tone brown, deze is weer lekker shimmery en vrij goed gepigmenteerd.
4: een zand/beige-achtige kleur, weer iets minder shimmer, iets minder gepigmenteerd, maar je kan er nog steeds goed mee werken.
5: een zwak gepigmenteerde warme bruine kleur, deze is vrijwel mat, maar daardoor dus zwak gepigmenteerd.
6: een donkerbruine kleur met een koele ondertoon, licht shimmery en goed gepigmenteerd, gewoon een goed kleurtje!
Op deze foto zie je de shimmer, en die is er veel!
Gelukkig niet de glitterig, maar ze hebben wel allemaal een mooie glans.

Het pigment is over het algemeen gewoon goed, en de structuur is zacht en glijd over je huid. Fall-out zal je wel krijgen, vooral omdat de glitters op den duur gaan vallen.
Het is een fijn palette dat voor iedereen wel handig zal zijn, omdat de kleuren toch best bijzonder zijn. Het past bij elke huidskleur, en je kan veel diverse looks maken. En het is al helemaal voor iedereen geschikt omdat het ook nog eens niks kost!
Gewoon leuk en goed, dus halen die handel :)
Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette is
verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost E4,99.
Heb jij dit palette ook, en wat vind je ervan?
Liefs,
Amber


Geen opmerkingen:

Een reactie posten